Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zadužen da igrači neometano mogu trenirati - to nije team manager to se zove domar al dobri ste pacijenti.... sta je cistacica .... manager sanitarnog odjela? ;)
ovo je bio najveca sirovina sa kosarke.. ustvari sunovrat Bosne je krenuo sa sejom .. jednog dana zabranjeno pusenje ce napiati pjesmu, dan kada je zaigrao sejo bukva, otprilike ovako, \"mama me je tukla kada je igrao sejo bukva\" i njegovo ime ce uci u legendu kao i haseta ..
na pravo je mjesto doso.... tamo su svi redom bukve.
Dobar dobar
Ha ha ha, ja tim menadzera.....pa Sejo je jos dok je igrao bio poznat kao najneinteligentniji kosarkas :))))))) E ako vas Sejo ne izvuce iz krize nece niko, ha ha ha ha
e ovo je konacni kraj KK Bosna, Sejo Bukva menadzer buhahahahah