Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski Enes Kanter
NEKA IZGUBE U TIM NOVIM KVALIFIKACIJAM SVE UTAKMICE... SAMO DA NE GLEDAM ONU DVOJICU "VELIKIH" IDIOTA.... Supci nbovski...
Ko placa ove oglase o ovo liku svako malo? Prvo je bilo 10 clanaka da ceka da ga pozovu i daju mu sansu, pa sad odjednom dane intervju ispred reprezentacije. Bar stavite "placeni oglas"
adže meho
@abrahaam Placa FETO. Ovaj Sejfic je clan FETO, u to ga je uveo njegov brat Salko. I sad taj nevidljivi sistem od njega pravi uzora mladima koji ce biti mamac za nove clanove. U turskoj su tako stvorili Enesa Kantera u kosarci i Hakana Sukura. Oni su dobri sportisti ali ispranih mozgova. I dosta su ljudi povukli za sobom. Tako ce i ovaj Sejfic kod nas.
Po ovom tekstu sa Armenijom i Švedskom igramo istog dana (9. august) kod kuće.
@SveeZaBiH NABIJEM I TEBE I TOG TVOG ZLOTVORA PEZICA---MRS ODAVDE STOKO NEBRAZOVANA..
@SveeZaBiH https://www.youtube.com/watch?v=Pq87uUxQ3w8 Poslušaj, jako poučno :-D I prijatno :-D