Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Nurkic SDA 😂
Pa sta ako je SDA,jel zabranjeno glasati za SDA?
Jedino što zamjeram Nurkiću je što glasa za zelene lopove
Dobar covjek, ali sto se ne zna obuci, malo je reci
Jel ovo znaci da mozemo glasat I Za juku 2.oct?!! :)))
ljigavac, nurkicu izlobiraj ga mudro, uvali bananu
FCK SDA
Nemoj njega, on ce doci u majici: Narod zna
Ima li išta da se desi, a da se ne jave ovi politički analitičari, koji ste vi uhljupi, čovjek je popularan, ambasador ga zamolio i to je to, odmah neke teorije zavjere, jave se mozgovi, nabijem vas sve na neku stvar
Nevjerovatno je stvarno šta su se sjetili Europejci. Njima odgovara da SDA pobjedi da bi narod prvo ogradom zagradili. Nakon toga da kažu eto neka svi vide kakvi su i trebamo ih izbrisati sa karte. Pa ljudi, da li iko vidi čemu sve ovo vodi? Zašto toliki zaokret međunarodne zajednice?
samo ih trebate kad se treba glasati a da im platite ucesce na evropskom to nista bando sdatlerovska
Imao je Nurkic pohvalnih humanitarnih akcija ali ovako se negdje pojaviti u šorcu je teški papanluk i nepoštivanje ovog preko puta kao i bilo koga drugog.
kakva nekultura Boze sacuvaj.
Koja je ovo komedija bahahahahaha, Nurke je ipak veliki gospodin za doticnu gamad....
Nurkic nema pojima sta je SDA.....On konta da se Bakir bori za drzavu...eeee moj Jusufe,Bakir se bori samo za sebe...pa valjda i sam vidis sta radi...
Becirovic se eto bori za drzavu.Kad je trebao uzeti pusku pobjegao u podrum,a 20 godina na drzavnoj sisi.
Satler, koliko si ovim potezom dobar od HDZ-SDA?
Nek i Trojka dovede svog legendarnog kosarkasa Kiflu Konakivica,osvajaca 5 NBA prstenova,da on koju prozbori.
Ljudi se bore više za BiH od nas. A ovi naši političari iz 3 plemena (Navaho, Apači i Čiroki) ugoste samo ako im platiš.
Kakav ljigavi trik Satlera! Pozvao Nurkića da motiviše SDA glasače. Da uništimo sve zajedničko i gradjansko i stvorimo torovsko-plemenski plato. Satler je toksičan za Bosnu i Hercegovinu i što prije taj fašista ode, cijeloj državi će biti bolje.