Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bas fino Kakve veze ima iz koje je drzave. Meni koji pratim Euroligu je to korisna informacija. Ipak je to takmicenje koje je mnogo kvalitetnije od holandskog rukometa, i zato nije za porejenje koe informacije trebaju da objave a koje ne. A objavljivano je i da je Ema Burgic osvojila turnir u Spaniji, tako da nemoj kakit. NA KRAJU KRAJEVA, AKO TE NE ZANIMA NEMOJ NI CITATNI KOMENTIRAT.
Bas fino za njega...ali sta me briga za Slovencom. Hoceteli sutra pisati da je Holandski rukometas van Henkhuizen najbolji igrac u prvom djelu Holandskog prvenstva...necete ha? Eh zato me briga i za Sanijem, Suboticem, Ibrahimovicem, Medunjaninom ili bilo kojim koji ne igra za Bosnu...ako ne ucini besto genijalno pa da i ostali svjet pise o njima... Radije posveti intervju nekom mladom junioru iz Bosne koji ima nade da postane nesto...naprimjer Ema Burgic. Pozdrav Mirza