Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubili su ih takticki, kad god im se priblize izgube loptu jednu i ovi im vrate seriju, stotts ne zna postaviti igru kad su 2 visa igraca u igri za NOP i uporno gura istu taktiku kao u regularnom dijelu sezone, zatvore im pick sa lillardom i udvajaju, a sada dolazi na naplatu to da su bili najlosiji u asistencijama u citavoj ligi, jer umjesto kada 2 bekova stane sut da pocnu dodavati oni se uglavnom ispucavaju.
@arjuTOKINGtummi na nivou djeteta od cca. 13 godina
@arjuTOKINGtummi na nivou djeteta od cca. 13 godina
Bogdanovic solidan
Pa neka ga onda ovi mocni novinarcici stave u istu recenicu sa James-om...Curry-jem...ili pak Durant-om...nazalost...ovaj nas "patriota" ne moze da im cisti patike...
@Vasilje Pogledaj koliko je u poslj vrijeme on stavljen u poredjenje sa Jamesom,sa Durantom itd itd (sa mega zvijezdama)...naravno da ne igraju istu poziciju...ali cak kad bi James/Durant igrao centra...pojeo bi Juku
Anthony Davis i iskustvo Rajona Ronda. Izgleda dobitna kombinacija. Ubili su u pojam sjajnog clutch igrača (Lilarda), McCollum ko nešto i igra ( ali očajan procenat šuta), Nurkić tu i tamo , zatvoren je od Davisa i Mirotica ali svakako nije prva napadačka opcija. Sve u svemu taktički bolji New Orleans. Svaka im čast.
Do pobjede su ih nosili Dragić i Belinelli sa 23, odnosno 21 poenom. čestitam novinar
gotovo serija zavrsena a nisu lose igrali u prvenstvu