Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlade smrdlj divac nije izabrao Doncica jer se bojao da bi osim sto je slovenski reprezentativac ,mogao izabrati reprwzentaciju Kosova (po djedu) a kako bi to cetalj onda objasnio u prokuplju
Ovaj clanak odlicno sumira kako se danas i sta pise. A rijec je o relativno bezazlenoj lazi..za ozbiljne se na vagone “masla”.
Eto vidite njih dvojica se smijali preko telefona sta novinari pisu, kakva nevjerovatna prica o prijateljstvu
@Dr.Kam Novinari pisu gluposti zbog tiraza i klikova, nista novo
Ja ipak mislim da najbolji sarajevski košarkaš svih vremena nije Mirza Delibašić nego Vječeslav Tolj, a peterostruki osvajači FIS prstena 3x3 su bili: Meeša na centarskoj poziciji , Sale na krilnoj i moja malenkost Hamo kao košgeter.
Prije drafta se su Dončićevi agenti rekli da on ne dolazi u NBA ako ga bira Sacramento i da će čekati, pa niti je došao na Sacramentov trening kamp, niti im je poslao svoj medicinski izvještaj. Dončiću Sacramento ne odgovara .Mark Cuban, vlasnik Dallasa je rekao da je Dončića pratio od 15 god. Znali su njegove radne navike, kakav je privatno, "mi smo bili spremni da damo Atlanti što je tražila". Dogovor Dončić-Cuban je napravljen skoro godinu dana prije drafta
Dončić bolju ekipu nije mogo ubosti.Treba biti hrabar pa mladom igraču dati ovako odriješene ruke da igra kako hoće.