Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenci su podrzali momke kad im je trebalo i kad su bili na prelazu da budu igraci ili da propadnu. tada su im BiH patriJJote okrenuli ledja i gledali gdje mogu uzeti novce!! Ovo treba da je lekcija patriotama iz KS BiH, da nauce da kada sutnu mlade momke koje traze pomoc nemaju sta traziti kod njih kada ovi naprave karijere uz pomoc SLOVENACA!!! Svaka cast Rizvic, samo ih odhebi, mozda napravis uslugu mladjim generacijama pa se mozda njih neko u ovoj drzavi sjeti podrzat onda kada im treba!! Ove info su iz prve ruke tj pouzdane! :-(
Da li je moguce da je Nihad Selimovic toliko mocan da Adin Vrabac bude u reprezentaciji? Pazite, to dijete, ma koliko talentovano bilo igra TRECI RANG u Bosni i Hercegovini!!! Ipak ovdje pricamo o Eurobasketu, a ne o streetball turniru. Kako je moguce spisak skratiti za 8 imena, bez da ih pogledas ikako. Obzirom da je Sabe bio trener na bliskom istoku ove sezone, znaci nije ih ni na televiziji gledao. Elem, menadzerski i drugi lobiji ce krojiti konacan spisak. Vedran Princ je momak koji je igrao F4 Eurokupa, nastupao za reprezentaciju na Eurobasketu 2005, ali Sabe ocito ne zna ko je taj momak uopste, jer ga nije bilo ni na proslom spisku. Odrekli smo se najboljih americkih igraca u Evropi (Anderson, Langford), radi Bremera koji nista nije pokazao ni u reprezentaciji ni u Bosni, nego je klasicni legionar koji igra za dolar vise. Dok god je Susica, Hadzica i inih drugih strucnjaka na celu reprezentacija, drzavno ime ce biti predmet sprdnje, kako drugih tako i nas samih.
Mirza Teletović, Ratko Varda,Henry Kim Domercant,Nihad Đedović, Nemanja Gordić solidna petorka ali klupa nam je haos pogotov Bavčić,Bajramovići Jazvin oni su za penzije. Ante Mašić odličan igrač prvak hrvatske sa Zagrebom...
Ja cigara i sportista....bicemo prvi!
@@Pasha Brate Bremer ubacuje 25 + koševa u Euroligi :)
šteta što je ova demokratija i kod nas došla...pa svaki hadum može reći šta misli...pa tako politikom se bave ljudi koje veze o tom pozivu nemaju...o profesionalnom fudbalu priča svako ko je ikad bar išao po vodu kad raja igra na male...a evo i košarka došla na red...a reprezentacija...uz nju sam kao i obično...roster izgleda odlično ;)
Sabit + Susis = Sosoni
a gdje su Zlatko Jovanovic i Vedran Princ?? dobri igraci, pogotovo Princ... bolji od bremera u svakom slucaju.
naam se da je to ironija :)
Ernest Bremer ! Auuuuuuu ima da pojedemo sve redom :)
haj ne ke.njajte. dok je sabe vodio reprezentaciju, to je bila respektabilna ekipa
ahaaa košarkaške ja kontam fudbal. vrijedi ponekad i procitati tekst a ne samo naslov.
Sabit isti Sušić :)
frajer izgleda ko mesar!
sabit je dobar trener, problem je u igracima..il nemaju srce il su netalentovani