Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Surogat Ma, nema na čemu, i drugi put! ;)
@ Korisnik95 Evo, da ti "matematičar" objasni: Rusija ima +3 koš razliku, a ne 0, jer su pobijedili rezultatom 77:69, dakle sa 8 razlike, a ne rezultatom 74:69, kako piše na Klixu! Ako ne vjeruješ, posjeti zvaničnu FIBA-inu stranicu, pa se uvjeri! Dakle, prvo se malo informiši, prije nego počneš pametovati!
nemojte samo opet da visoko poletimo "lako cemo belgiju i tamo i vamo" i sl., to nas zajebe uvijek. danas svako igra i svako svakog moze dobiti i za sve treba poginuti na terenu.
ako dobijemo francuze veceras prvaci smo ove grupe na kraju.
To znaci da ako mi dobijemo Belgiju onda idemo dalje.
Reprezentacija bih ce igrati u hidzabu...to su njihova ljudska i vjerska prava.
Zasto si opterecen hidzabom?
Ti ko da si bez sexa punu godinu pa ti sperma pukla u glavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)