Komentari (421)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svrsavanje po glupim nacistima
nadam se da ce im ovaj poraz pomoći da prihvate činjenicu da Drazen davno nestao i da su od tada vrlo prosječna kos. reprezentacija. Potpuni je nesrazmjer između pisanja hrvatskih medija prije takmicenja i stvarnih rezultata košarke. btw, duško vujosevic je izmislio kosarku za ovog pjevača acu.
@NewOrder00 sta to predstavlja ili znači u košarci????
steta za zapadne susjede i volio bih da su pobijedili, ali ih ovi Rusi brate zasluzeno razvalise - skoro kao Kipar Bosnu
Ko jednom sidje sa pobedničkog postolja, ne njega se više ne vraća. Hrvati od '95. nisu uzeli ni jednu medalju na bilo kom košarkaškom takmičenju.
Zasto je Hrvatska ovako brutlno ponizena? Zato sto rezultat ne donosi suvi talenat, nego sistem koji ga proizvodi. Ovo uskoro ocekuje i Srbiju. Raspad sistema su prolongirali Zvezda i Partizan i njihova armija navijaca i ljubav prema kosarci. Svi ostali "kosarkaski gradovi" su unisteni. Jos malo se drze gradovi Split i Zadar a Cibonu gleda 200 ljudi. Sta ocekujes od kosarke ako su ti Cedevita u HR a Igokea u BiH najbolji klubovi.
Zato mi je drago sto slovenci igraju dobro jer imaju zdrav sistem, vole kosarku i razumiju se u istu. Nijo to samo glupo navijanje za rezultat. Zato su i doveli Igora da ih vodi.
Bogdanović, Bender, Ramljak i Planinić, svi iz BiH. Hrvatska košarka je spala na to da im od 12 igrača, bukvalno 1/3 dolazi iz BiH. To dovoljno govori o talentu ljudi sa područja RH za ovaj sport.
Bas je sega citati ovo prepucavanje bivsih Bosnjaka (Danas tzv. BH Srba i BH Hrvata). Ovi na jugu i imaju neki talent, a sta reci za potomke vlaskih stocara (BH Srbe). Tragikomedija
Vidim opet bosanske posrbice velicaju drugu drzavu! Tako ti je kada si anitalent i kada nemas svoju reprezentaciju i drzavu. Ali u svijetu su poznatiji kao najevci zlocinci nakon WW2
Iman dojam da nema Babe da bi ih malo bolji srednjoskolci razbili basketa.
A sto se djikani ovoliko raduju? Republika srpska pobijedila u necemu? Ispijanju prepecenice?
@alfaomegaa Jah, da nije nije Srbija bi naprosto propala! HAHAHHA Vi ste najveci antitalenit na kugli zemaljskoj.
@alfaomegaa Kakva je to sabanija? Nemate uopste ni klubova pa morate da navijate za druge drzave , jadnici jadni...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Gledaj Smrda sto su se uzdigli po Kliksu, idite tamo na ba shumadija.bre portal i jedite govna sta cete na bosanskohercegovackom portalu!
Zašto ste pravili portal kada ste znali da ćemo dolaziti ovamo da se liječimo na vama :D
@neednolog Nema vama lijeka, vi ste dozivotno bolesni, sa vama se treba gledati samo preko nisana, bagro smrdljiva.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Treba znat odigrati kad treba.
vise srba na klixu kad im braca pobjede nego pred slovenskim konzulatom ponedeljkom u banja luci 😂
@lorens sa grbavice Vi ste doveli zamalo Njemacku ambasadu do kolapsa i opet mislite da imate pravo baciti tu foru. Ajoj.
lorens sa grbavice hahahaha doobar...
Tornjaci! Radosna za vas...Bosna pbedila Slobodu u borbi za bronzanu medalju na turniru Mirza Delibasic...... Tamo komentarisite....to je vas nivo......ovde samo pokazujete da ste isfrustirani kreteni....kastrirani za svaki sport...
Isto se desilo kao prosli put kad su vec brojili protiv srbije pa ih češka pomela. Žao mi ih je dobra su ekipa. Ali sta je sa ovim balijskim komentarima pa komsije su nam. Trebali bi nam biti blizi od spanaca, litvanaca.... Da zabrani klix komentare drugi dan bi ispraznili kancelarije.
Kakve naslove ovaj Klix u zadnje vrijeme stavlja, ne bi me iznenadilo da su stavili z.guzila ili raz.Hebala samo da se kod naroda malo dignu tenzije koje su vec dovoljno podignute... uglavnom tekma prvo poluvrijeme dobro, drugo ko da Rusija igra sa nekim amaterima, Hrvatska losha pravo..
@whoopsy Kad napisu o Dzumburu da je razbijo protivnika 😂. Neki dan pisali da ce se hrvati i srbi sastati.