Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je Sin Teomana Alibegovica !!!
ja pročitah potpisao za "Virus"
Amar je izuzetan talenat sa odlicnim sutem i atletskim predispozicijama za visokog igraca...sa 205cm moze igrati 2G i krilnu poziciju. U St John's University ga je legendarni Chris Mullin koristio na pogresnoj poziciji u napadu i gurao pod kos. Dragomije da nije izgubio moral i motivaciju, Sretno Amare.
Sta mu je Teoman Alibegovic?
@Idol Rodjak od sestrica.
Sretno
Sretno i sve najbolje
Sretno Amare!
Trener Aleksandar Saša Đorđević, inače bivši selektor Srbije ga je dugo vremena skautirao i dugo je čekao takvog igrača u Virtusu. Sarađivat će i sa Teodosiće,. Sretno mali!!!