Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek pogine na parketu , ubaci 30 poena i klocevi opet izgube pa ovr sunse bi KK Sparsi uzeli 15 razlike
Bravo Mirza,definitivno nas najbolji igrač svih vremena,svaka cast.
@mehooinzinjer
naš najbolji igrač je Nenad Marković.
pustili ga ovi iz brooklyna sve lagani poeni ispod kosa..
Konačno upoznao grad.
Hercegovci rasturaju. Mirza je prvi put u karijeri nagurao 8 utakmica zaredom sa 10+ poena i svaka mu čast. Šteta što je kasno otišao u NBA i već ulazi u pozne igračke godine.
sranje od ekipe
Bravo za obojicu, samo trpajte dečki. Hejtera će uvijek biti, šta ćeš. Ovo je posebno ljubomoran kraj, uspjeh se ne podnosi.
Bosnje i pracenje kosarke, po komentarima ispast ce da je Mirza taj koji predvodi ekipu, a lik je na skromnih 10 koseva po mecu. Sinoc je Bogdanovic bio najbolji na suprotnoj strani, jeli znate ko je koga cuvao :-] Brandon Knight i Eric Bledsoe su oni koji se moraju zaliti jer nemaju sa kime igrati...
"s kime"
Mirza ne predvodi ovu ekipu, slažem se, ali se ne slažem da je 10.8 ppg, 3.3 rpg i 1 apg skromno za NBA ligu. Naprotiv, rekao bih solidno umjesto skromno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MUSA SIKIRAS CAMPARA STIPANOVIC TO NAS INTERESUJE A NE OVI STO ODBIJAJU DA IGRAJU ZA BH
vise nego u citavoj sezoni do sada.....
@korisnički nalog 8 pa sta, pogodio je 12 suteva iz igre od tih 23, i ovi glavni igraci u dosta timova pucaju po 30 puta, ubace 25 poena od toga, isfulaju se ko niko.
Prazne stolice u NBA dvoranama, dovoljno govori koliko su SUNSI propali
Sad ti frajer sto navijas za Lakerse??
@incestniseljaciizsda ja se sjecam NBA-a sredinom i krajem 90tij, ne mozes ni usporediti. atmosfera bila odlicna, danas nikakva. A Lakersi su drugo, oni su prestizni klub iz glavnog grada na svijetu filma i medija, tu se mora doci, pokazati se. Dok u Phoenixu u prvom redu sjedi neki deba sa cipsom i kolom, kod lakersa su to J. Niocholson ili Di Caprio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo trpaj majstore. Al ekipa mu je mutava. 20 gube a mirza se satra.