Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite se suplje, mi smo sami prokockali pobjedu, nas mentalitet, odigrali prvo poluvrijeme top, u drugo ulaze mlako, irforsirani sutevi, tehnicke greske to je nas mentalitet i odmah pad u igri, ovo se ne smije dozvoliti ako zelis nesta postici, ako su dosli da spuste gace odmah ne trebaju ni igrati
E nabijem ti takozvanu srbiju ugasili se dbgd
Imali smo podrsku Razo ne zezaj sad i ti. To nije izgovor.
Misli na sudjenje
Ja Sam rekao na pol u kaficu da ce dobiti poziv nasi od saveza da se prebaci u prvu brzinu jer nije u cilju da se Pobjedi njemacka sad kad nam valja ovoliko, sutra debakl od slovenaca pa da tucemo iitvance I biti ce ok sve
Puno promasenih koseva, nepreciznost, to nam je doslo glave. Prvo poluvijeme sve super.
Robertson nam je 15 napada promasio zaredom i sta ocekivati???
Sidoje siljile ,2 tehnicke nepostojece tj.10 poena poklonili Njemcima sa max ucinkom iz njih
bolan Razo,kakav teren i navijaci,igraci igraju,kvalitet igraca je bitan,da su igrali na Slatini u Tuzli pres cijelom Tuzlom,izgubili bi.
Igraj Razo, boli te k....
Ma kad se sve sabere i oduzme mi smo odlicni treba malo bit i realan.
Halooo. Ljude išla trica nenormalno. Davali je krilni igrači cijelo vrijeme. Ko da su 3 Kukoča imali. Onaj mali wannabeNBAstar Šreder je cijelo provocirao i bacao se po terenu. Kao da je fudbal. Plus skok nas nije išao nikako. Vrabcu i onom Laziću, tri puta puca tricu i fula, treba se zahvaliti.
Jbg, vas uvijek neko za*ebe!
evo Srbija dere domacina cesku 20 razlike na poluvremenu.
ma nemoj se unemiravat Razija, boli te urac.
Da nismo izasli onako nonsalantno u 2 pol i da je Robertson nije fulio sve zivo i drzao lopte haman do kraja napada bilo bi nesto. Ne mogu Nurkic i Musa sami. Sudije su uvijek malo na strani domacina to se uvijek znalo ali to ne smije biti izgovor.
Pa kakve to veze ima, nije se igralo na neutralnom i niste pobijedili. Ovo isto da ja kazem da se igralo na marsu bez gravitacije i da sam ja igrao zakucao bih kos.
Imali smo i vise nego solidnu podrsku Razo. Zna se da sudije uvijek malo silje za domacine, sa tim moras racunati unaprijed. Tako je na svakom takmicenju ne samo u kosarci. Mani se izgovora igrali smo dobro ali nas sudija zahebo.
joj dajte vise sa ovim izjavama. Evo razloga sto smo izgubili: 1. Igrali su samo Musa i Nurk 2. Trener veze sa zivotom nema: - postavlja zonu kada se lomi utakmica, a ljudi pogadjaju trice tijekom cijele utakmice - time out nam je: "derimo ih", "hos da crtam", "ti tamo ovaj tamo", "spustaj na nurkica" - uglavnom kao i ova dvojica komentatora