Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cibona je opstajala na budžetu grada Zagreba i nešto malo sponzora. Ima prioritetnijih stvari
žao mi kuharice
Ode sve u helač...
Pored onih snimaka korupacije Bandica i njegovih pulena, neverovatno je da i dalje upravljaju Zagrebom. Tupavi narodi u svim drzava zasluzuju sve ovo sto im se desava. Biras one od kojih dobijas mrvice, a ostavljas propast svojim potomcima.
Gledao sam neke domumentarce u vezi posljedica ove korone(da li je ovo igra svjetskih igraca SAD, Rusija, Kina, V.Britanija, Izrael....) nije ni bitno, ali je bitno da ce najvece negativne posljedice imati sport turizam, male firme. Znaci da je pocelo.