Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao prvo, nice igrati za Srbiju vec postoji mogucnoat da igra, covjrk jr samo pomenuo da bi mogao mozda igrati...Kao drugo, nije naturalizovan, djed mu je Srbin. Ja svakako ne bih volio da ga zove jer smo mozda i jedina zemlja uz Litvance koji ne naturalizuju strance...
Na stranu sva sitnodusna prepucavanja...sto se kosarke tice od ex-yu...jedina ozbiljna kosarkaska reprezentacija. Nevjerovatno mi je da ostale reprezentacije nemaju taj kontinuitet...Jer juga je istinski bila zemlja kosarke.
Njegov djed sa majčine strane je Srbin. Na koledžu dok je igrao uvek je igrao za lokalni Srpski klub. Neradi se o nikakvom naturalizovanju.
Ne radi*
srpski
Eto udje i kosarkaski savez Srbije u NATO
@RIc77xxx Sad će i IGOKEA