Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NBA na aparatima
Ugasili se i jedni i drugi. Amin. Jedan klub politicki, drugi frankestajn, koji na silu hoce da preuzme kosarkaski monopol u Sarajevu!
Pa koji drugi ozbiljan klub imaš u Sarajevu. Kad bi Bosna Royal bila što je bila nekada, imalo bi smisla.
Barem nešto da nastavimo i negdje da se guramo. Bosnu neće niko, pogledaš nam predcjednika i sve ti je jasno!
Eto vam ga, Colan kao i uvijek ispravne odluke donosi! Podrska za ljude u savezu koji napokon staju u kraj javasluku... Tika taka divljaci
Poslije ove odluke, popularnost NBA-a će znatno da opadne.
A ne nego im prepiši pobjedu 20:0 za zelenim stolom...
ljudi nam se smiju... ako smo ikome i interesantni.
Ne smije niko pisnuti bajinim igračima!!! Koja je ovo smećarska liga!!! Svi kolektivno trebaju dati ostavke u Upravnom odboru jer očito veze nemaju kako se radi posao!!!
Ovdje niko nije normalan...
Ha ha, jos da ima ko da ih gleda!