Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjećaš se damire skenderije "damire turčine napuši se kurčine".Jebo te tuđman u pakaš
To se moze skandirati samo u skenderiji, zna se gdje su djubrad...
Nemojte zamjerit...Ovo je kao ono...Lassie se vraća kući,Vratia se Barba iz Amerike...i naravno,kud god pođi,kući dođi...
Najnovije vijesti, LIVE streamovi, izvjestaji sa utakmica, kolumne, ankete i jos mnogo zanimljivosti, samo na: https://www.facebook.com/NogometnaEuropa
Jel ovo onaj Markota?
Nije. Markota je Damir Omerhodžić http://hr.wikipedia.org/wiki/Damir_Markota
Svakako pozitivna vijest,momci ce puno moci nauciti od ovog velikog igraca.
Damir je super momak. Skroman, pametan i sto je najvaznije super-iskusan u kosarci. Nadam se uspjehu. (ko mu spomene igranje u Hrv rep - mame mu se nahebem jer pojma nema sta je momak prosao u Zg 90tih)
Hajde, hvalim te Bože jedna pozitivna vijest za tuzlanski sport. Samo se nadam da će biti isto tako uspješan trener, kao što je bio igrač. Sloboda je ovo zaslužila. Valjda će nekada Mejdan opet biti pun, kao što je nekad bio. :)
"popput", really?