Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gegic bi komotno mogao u prvu odbrambenu petorku. Igrao je odbranu u svim utakmicama kao da mu zivot zavisi od njih. svaka momku cast
E čuj Gobert u idealnoj petorci, pa šta je uradio lik da to zasluži. Bolje Nurkić odigrao od njega. Sinoć 6 poean 2 zakacuvanja i 2 slobodna i puno greški..
Činjenica je da je ovo najlošija petorka u zadnjih Bog zna koliko godina. Puno boljih pojedinaca je kući otišlo ranije, ali utakmice dobijaju timovi, a ne pojedinci.
Zasto Gobert ??? I antekoumpo gdje je onaj poljak, I doncic
Smiješno i prvenstvo i petorka. Lorenzo Brown je morao biti MVP,ali ne može,nije dovoljno Španac. Gobert višak ovdje.
Zasto je smijesno prvenstvo? Nije osvojila Srbija ili Slovenija pa je smijesno?!
Gobert panjina u prvoj petorci??? A vala po igrama nije ni Giannis iz Grcke zasluzio. Vise je zasluzio onaj iz Finske sto je sam reprezentaciju vukao
Bo Cruz!
Mvp?
most valuable person
Ono što izvodi naš Musa u svojim fantazijama na parketu to ovi što su izabrani ni u snu ne mogu dokučiti.
Brown/Fournier/Huanco/Yabuselle/Willy