Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozgov je bivši igrač Nuggets-a, a bio je startni centar u Jukinoj rookie sezoni. Nakon što je klub uočio Jukin potencijal, Mozgov je trejdovan u Cavse, a Juka je dobio priliku koju je te sezone iskoristio. Dakle još tada je Juki kao mlađem i dugoročno perspektivnijem centru klub ukazao povjerenje ispred iskusnog Mozgova. Mozgov je u prvoj sezoni za Cavse nakon trejda pružao vrlo dobre partije, ali je u ovoj sezoni kada su postali prvaci manje igrao koliko se ja sjećam.
Treba uzeti u obzir i to da će sada da bude izvan trenažnog procesa 7 dana i da će, sve i da se oporavi, biti koliko-toliko rovit. Mislim da smo u prednosti na poziciji centra u odnosu na Ruse.
Ako ima prsten NBA sampiona ne znaci da je dobar igrac,juka bi ga razbio 1 na 1 !
Bezmozgov
garant se prepo' juke
je li se ko sjeca tkachenka ?
Kurtinaitis, eh ostarilo se
I Semionove u zenskoj reprezentaciji. Sreo je u prodavnici za vrijeme Evropskog u Banja Luci 1980:e. Svi je gledali kao kakvog diva, sto je iskreno receno i bila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva je ovo poza? Da nema lopte, pomislio bih da je džudo.
Poza mladji brat!