Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuvenu generaciju ,ali baš.....
45 koseva kad nije bilo trica
imal neka dobra sportska vijest koja pripada sadasnjosti? ovolike godine zivimo u proslosti. Sta je taj klub poslje napravio?
tad su evropska takmicenja bilo jos fer. igralo se protiv grckog, talijanskog ili spanskog kluba, a ne ko danas protiv legije stranaca sa po 3 amera sa NBA iskustvom u startnoj postavi
Kako vas nije sramota da slavite pobjedu koja se desila prije toliko godina. U situaciji kada se ništa za sport ne izdvaja, a KK Bosna je pred gašenjem. Država se gradi kroz sport, a ne nego kroz religiju, to bi trebala biti privatna stvar!!!
OD KULINA BANA PA DO DANANSJIH DANA BOSNA JE JEDINO BILA NORMALNA, VELIKA, PRAVA I SUVERENA DRZAVA U VRIJEME VELIKOG TITA I SFRJ. i Samo u toj SFRJ smo mogli biti prvaci Evrope, i to na dan solobodjenja Sarajeva, imati Indexe i Bijelo dugme kustine filmove koji su skupljali sve znacajne evropske filmske nagrade...
Vremena kad je sve bilo bolje
najgore je što se ja toga sjećam....
Da, sjecam se euforije i tog navijackog duha grada Sarajeva. Kosarka je tih godina bila sport br.1
TITO PENICILIN
e eee tad se govorilo o sportu, a danas o politici... koja lijepa vremena...
Konakovic mahmu hebo
To je bila košarka a kako i neće kada su većinski dio ekipe predvodili Srbi..
I to je vjerojatno i zadnji put 😂
Bila su to lijepa vremena