Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očito da su ovdje samo klinci jer niko nije čuo za Šolmana. A bio je stvarno dobar... najblaže rečeno.
Malo je rec da je bio dobar , pokoj mu dusi
Nekako ga najviše pamtim po koševima 'bez kosti' iz mrtvog ugla! Počivaj u miru, legendo.
Slavne generacije YU kosarke...Kindje,Solman,Kapicic,Simonovic,Cermak,Tvrdic,Jelovac,Praja...legenda do legende.Pokoj ti dusi veliki covjece i neka te negdje gore Andjeli cuvaju.
Legenda
Jedan od košrkaških velikana. Virtuoznost i magija. Suvišno je govoriti o uspjesima, talentu, znanju. ... Imao je "ono nešto" zbog čega se čovjeku, na prvu, uvuče pod kožu i tu zauvijek ostane. RIP
Veliki čovjek i košarkaš! Slava mu
Rispect legendo
Stara košarkaška škola, pokoj mu duši...
Pocivaj u miru legendo
E ljudi moji kakva je ovo samo IGRAČINA bila! Pokoj mu duši!
Uh kako je pogodio protiv Bosne u zadnjoj sekundi.
Nakon Mirze Delibasica covjek koji je imao najvise elegancije u svojoj igri. Sjajan skok sut, mekana ruka. Jedina zamjerka je onaj odlucujuci kos u Beogradu u majstorici protiv Bosne u zadnjim sekundama :( Danas je malo takvih kosarkasa, sve neka sirova snaga, tuca, atletizam. Sve suprotno od Solmana i Kindzeta.