Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična priča, konačno jedan projekat koji nije humanitarnog karaktera,. Masovnost i kvalitet uz stručne i ambiciozne ljude u klubu. Sretno!
počinje nova era sarajevske košarke, bravo!!
Imam fino iskustvo svoje djece kod oba kluba. Drago nam je zbog ove vijesti. Sretno!
E sad ce da kukaju i da traze pomoc od kantona za za pomoc jer su sale skupe
uzimaju djeci pare za 3 treninga sedmicno
@vjecnokonačište U ostalim klubovima je besplatno?
pocnite vi skupljati talente a ne naplacivati antitalentima za igru i treniranje samo zato sto im roditelji imaju para pa ih guraju na silu da budu sportisti sa dvije lijeve....
Volio bih da i to vidim.
Klubovi koji su uradili i dalje rade (uz naravno ostale pomocnike) da povale KK Bosnu i da pare od djece u skolama kosarke idu u privatne dzepove.
@ja1977 297.000 KM je prošle godine KK Bosna Royal dobila od samo jedne državne institucije, sa takvim budžetom ostali su sa 50 djece u školi košarke i ispali u A1 ligu, koliko su Spars i Realway dobili od državnih institucija?
@ja1977 od emocija i uspomena u savremenom sportu se ne živi. Nažalost dugogodišnji javašluci u Bosni i njihovo sklapanje sa tim nekakvim Royalom ih je odvelo u ambis. Pratim domaću košarku i ova dva kluba su top. Spars je godinama prvak u omladinskih selekcijama a Realway ima blizu hiljadu djece, da su lopovi i klošari davno bi se to raspalo. Sve što donosi dobro našoj omladini treba podržati, dosta nam je crnjak.
Klubovi koji nemaju navijaca i ne mogu napuniti dvorane, cak ni onu na Grbavici, pa makar dosli Fenerbahce ili Barcelona ...
@WhoIzYou https://ibb.co/Rb9jm8c Imaš pravo :)
Vrijeme je da pocne se sa jakim takmicenjima...