Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne, ne, nemojte se drogirati (nikada) gudra je smrt bavite se smrtom Ko drugome jamu kopa taj pusi pljuge iz free shop-a
Jos jedan od 'ebeno sposobnih mladih igraca koji je propao zbog froge i "cool" zivota. Za par godina ce biti na naslovnici jer je bankrotirao iako je zaradio milione.
i ovo kao neka vijest...nasli mu u Americi 57 grama trave..to ti je kao da udjes u dzamiju i nadjes tespih
Pa sad vidite razlog zasto SAD kosarkasi ne idu na testiranja...jer bi svi bili pozitivni na pitaj Boga sta sve ne..a npr. marihuana sama se moze otkriti i 6 mjeseci poslije konzumiranja, pa kako pauze u NBA nisu bas tolike, sigurno bi mu pronasli da testiraju igrace, ali oni to ne rade..zato i jesu onoliki koliki su ,jer miksaju jos sa strane ko zna sta sve..
"marihuana se moze otkriti i 6 mjeseci poslije konzumiranja" ... HAHAHAHAHA kakav moron
@adisone U kosi ju je moguće pronaći 90 dana nakon konzumiranja, u urinu 14 dana. Zašto vrijeđaš čovjeka, šta ti je?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato on onako leti... A ipak, sve po zakonu.