Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno😢😢
E,tuzno pravo..😅a,ovima politicarima ovo nikako da se desi..nego dobrim ljudima i nevinoj djeci...
@Poppaj fulo si smajli kume
kako meni ruzno zvuci ovo "posmrtni ostatak"...jbt zivis, boris se, stvaras nesto, mislis da si nesto bitno na svijetu...i onda postanes nekakav "ostatak"... :(
U avion nekako sedam ali mi i u njemu nije bas neki lep osecaj, ali u helikopter? Ma nikad i da sam multimilioner. To mi je najvece zlo sto se krece po nebu gore. Ljudi se opuste, imaju para, tehnika se odrzava, iskusni piloti, navika, rutina, lep pogled. I onda pada.. tuzna prica ali nisu ni prvi a ni poslednji. Helikopteri su zlo.
Ma ti si budala
Mene samo zanima šta se tačno desilo tijelima? Jesu izgorili, raštrkani dijelovi tijela ili šta?
raspad sistema brate