Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete vi pričati šta hoćete, tipa seljak iz Svojati itd; al Nurkić igra u najačoj ligi svijeta, protiv najboljih igrača svijeta, nekad bolje odigra nekad malo slabije, ali opet je veoma važan dio svoga tima; dok mi komentarišemo po klixu
i jos ce covjek uzeti ugovor od nekih pedesetak milki dolara, a covjek bukvalno nije igrao kosarku do 15'ste. impresivno je dokle je dogurao, ali balkanski mentalitet ti je da mrzis i da pljujes i da kukas, pa ljudi mu stalno nalaze neke mane.
@vratiosekorijenima mislim da si mislio na ugovor od dvije godine, što nije loše , jer će poslije vrijediti puuno više... Nego kako je Đogat odigrao, de nas obavjesti malo o triple dobleu ... Kako je došao/vratio se šerif u tim/Millsap/, smanjio mu se uticaj na tim...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Adams jedan od jačih centara u NBA ligi ali westbrook je čkapi za ovo što je izazvao situaciju iz ničega..Šteta da je Nurk dobio 4 faula rano jer je dobro igrao a i ušao je u glavu suparničkim igraćima tako da pobjeda je bitna oni su treči sad u konferenciji tako da je to ekstra za Portland
sta ckapi, jesi ti vidio faul Nurkica.Namjerno ga gurnu sa strane, ovo je mogla biti teska povreda za Adamsa
@cemusveovo Adams mu ide pod noge bez razloga...ono bi samo trebao biti faul za Adamsa a kasnije i za Westbrooka, Nurkić nije nikog gurno dok Westbrook nije došao da zakuha..Mogla je biti i povreda za Nurkića..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovaj Westbrook koliko god da je dobar igrac toliko je i prgav i prljav igrac, cesto pravi prljave prekrsaje pogotovo ako mu ekipa gubi. Jednom ce ga neko tako dobro izbeblebati da ce to biti cudo, jednostavno covek to trazi.
Definitivno je lošijee odigrao noćas od uobičajenog, mislim da je na to dosta uticao i prošli meč gdje ne sasvim nezasluženo presjedio 4/4 zbog ludog Stottsa i njegovog small bollsa..., i ovu bi izgubili glat da je Carmelo igrao... Ali i takav je bio solidan , za nešto više,bilo je da nije u problemima sa osobnim greškama i da je u boljim odnosima sa Stottsom... Bez njega Portland bi bio na 30-33 u najboljem slučaju...
PRVI PUT DA SE JUSUF UZDRZAO VALJDA JE NAPOKON SHVATIO DA JE IGRAC NBA
Nema za.nja sa bosnjom!
Onolike pare, a zubi uradjeni kao u krave...
sad sam pogledao, i mora se priznati da je malo prljav potez nurkica, nije fudbal ebote pa ga guras tako ramenom u trku. Ovo je mogao povrediti tolikog covjeka koji ne ocekuje da ce ga neko gurnuti u toj situaciji.
sto je ovaj westbrook odvratan, trebo ga je nurkic pesnicom slozit. koji paksu od covjeka, pravi rasista, mrzi bjelce istocnoevropljane, ovo mu nije prvi put da se koska sa bjelcem iz evrope. Voli i sa jokicem svaki put da se koska, pravi onaj mrzitelj.
Ljakse iz Svojati 😂😂😂
Cijepao dres sa stilom! 🏀❤💙💛