Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je Utah krenuo na kraju ce oni u play off na stetu jednog od denvera, portlanda, new orleansa , a mozda cak i klipersi doguraju, Znaci od ovih pet navedenih timova, tri idu dalje dva otpadaju. Mislim da je new Orleans siguran da otpadne, i onda ili Denver ili Utah ili Portland ili klipersi takodje otpadaju.
Očekivao sam od Portlanda ove godine puno više, ali oni su očito prosječna ekipa i da nije Lillarda, ne bi ni ušli u Play Off. Nema tu kontinuiteta u rezultatima, previše oscilacija. Nadam se da će se Juka brzo oporaviti i da će ga ove povrede malo zaobići. Ovo je treći put ove sezone, dosta je.
Kako kod tih amera sport fercera to nije humano. Danas dobije neka ekipa jacu od sebe, sutra lagano pukne kuci 30 razlike od slabije ekipe. Sinoc u Nhl Dallas bori se za PO, Vankuver truba ekipa i gledao sam do 0:5. A tek u Nba da svaku noc neko gubi 20-30 razlike i na kraju okrene, e to je posebna prica. Pizza, nuggets i pepsi, za siroke narodne mase.
visok je i tezak a skace ko antilopa povrede su normalna stvar
Loša igra bezidejnog portlanda.
Klocina...
sta Cigo zna o kosarci. Vrati se u cergu! :)