Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za inicijativu
Molim vas nemojte samo kipom da ga se sjećate gdje samo ptice seru po kipovima.
Nemojte zaboraviti dodati flasu zevekana il badela
Kindže 🤫
Koji smo mi odron koji ne cijeni svoje legende.Potrebne su nam godine da bi podigli neki minimalistički spomenik nekom velikanu,a nemamo ih mnogo,ili po njima nazovemo neki zabačeni sokak gdje pokojnik u životu nije nogom kročio.
Bio je dobar kao sportaš koji je umro od alkohola
Dobro ste se sjetili da je zivio..car.
samo da obiljezje ne bude od plemenitih metala u tuzli se to odmah ukrade puno sakupljaca sekundarnih sirovina a ima ih nepoštenih a inobicni gradjani u tuzli sta oko vidi ruka uzme
@AdoGlodar jest-jest..vole plemeniti metal...a Sarajavo im je krivo za sve..pa,ne mogu da vjerujem ali je tako-uvjetio sam se.
Nasa legenda je ovo odavno trebala dobiti,cak i vise od toga!
@fbUser1580420010 Nitko nije smio glasat protiv jer te posjeti sin ovog trezvenjaka ,sportas inace igra sa reketom i bijelim prahom linije po terenu obiljezava