Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
paulinho bas talentiran, uporedo igra fudbal u barseloni, a sad i kosarku.
paulinho je fudbaler koliko ja znam jao ovih levata sa klixa
Smijali se Valverdeu kad je doveo Paulinha a frajer evo i u kosarci razvaljuje
i jos nesto, novinaru, po pravilima kosarkaske igre igrac mora pogoditi obruc sa slobodnog bacanja... ovdje nema nista sporno.
Da. Ne smije odbiti loptu od tablu. Od obruč smije.
znaci nobela, pulicera, zlatnog medvjeda i oskara ovom frajeru dati....
A brate ne kvarite mu momenat "Iako prema pravilima košarkaške igre ovakvo izvođenje slobodnih bacanja nije dozvoljeno, "
Otkad je ovo dozvoljeno u košarci?
Od osnivanja kosarke kao sporta
@Varaga900 Ne kontaš, komentar je bio sarkazam na Klixovu debilnu rečenicu: "Iako prema pravilima košarkaške igre ovakvo izvođenje slobodnih bacanja nije dozvoljeno, sudije ga nisu odlučile sankcionisati i Cearensea je stigao do 11. pobjede u sezoni."
hahaah.... odličan
Svaka mu cast sto je ovo i probao