Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam ima li trofejnijeg igraca sa prostora ex-Yu...evropsko i svjetsko zlat sa reprezentacijom,trostruki klupski sampion evrope,trostruki NBA sampion i igranje sa najvecim igracem svih vremena,masa nacionalnih prvenstava iz vise drzava i individualnih nagrada,jedino mu fali olimpijsko zlato a i tu ima 2 srebra.Znaci nestvarne cifre,kako ce ga docekati nego aplauzom...
Trofejne cifre još malo podižu veličinu koja je Toni Kukoč, ali je ne čine.
I jos uz sve te je dobar covjek. Skreoman i kulturan. Legenda u svakom smislu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svako se voli,ako nije bio nacionalista,ako nije podrzavo dzelate bilo na cijoj strani,Toni je bio i ljudina i igracina,takvi se normalno samo vole.
Plješću mu danas, sutra će da ga pljuju. To je ta publika.
Zaslužio je u bilo kom kutku SFRJ!
Lafcina
Gospodin, smeker, ziva legenda - Toni K.
Ja čujem zvižduke....!?
Ovi skandiraju i Vepru kada udje! Toni je velicina!
kosarkas ispred svog vremena, legenda!
Toni je živa legenda, voli te mnoga Bosanska raja..
Legenda
Svaka cast,zasluzio je i kao sportista i kao covjek.
Ovo je velicina. Lik u kiju god zemlju na balkanu dodje svi mu se klanjaju. Nevjerovatno pobijedio je sve ovim aplauzima
Ne mogu stvarno da vjerujem, ja sam bio siguran da ce ga izviždati, ispsovati i gađati svim i svačim.
Onda slabo pratis Partizan ili si slabo upucen u vezi Grobara. Postovanje za svakoga ko pokaze postovanje prema Partizanu. Partizan iznad svega! Grobar je mio, koje god vere bio!
Moja simpatija iz dječjih dana , još iz Jugoplastike. 😎