Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koraci plus nošena, NBA je obični cirkus. Ako želite gledati pravu košarku onda uživajte u Euroligi, a Janisa smo vidjeli u dresu Grčke kada se igra po košarkaškim pravilima - vrhunski atleta i obični ciglar.
Zašto Klix nije napisao ništa o sinoćnim dešavanjima u beogradskoj areni? Treba li da šaljem izveštaj plus video?
Neka mi objasni neko ko se baš dobro razumije u košarku kako ovo nisu koraci a ni nošena? Prvo pravi tri koraka s loptom u ruci lijevoj a potom tri ili četiri koraka prije zakucavanja.
Nošnja ja, ali koraci ne. Za NBA je ovo ćak oke, ima videos gdje naprave po 5, 6 ili više koraka ali to trenutno ne sviraju, pogotovo kod super stars to ne rade.
Nije ovo baš lako,pričajte šta god hoćete
Evropska košarka gledanja od NBA sada
Trokorak pa dvokorak,malo rukomet malo košarka, LeBron pravi po 5 koraka u komadu pa se ne svira ništa
Dva puta koraci i jednom nošena
Jebbo ti sport gdje imas pravila kako hodati
Tako je majstore. 😅😅😅
Kosarka u NBA ali i u Europi postala ko rukomet..
Precjenjen lik, sva mu se igra svodi na atleticnost i zakucavanja a takvih sam se nagledao na pretek kroz nba, ako ne uspije razviti ostale segmente igre za par godina ili ako povrede ne nastupe prije, nece od njega nista biti.
Bolje suti , nego sto se ofiras .
Lik leti ko Goku
Lik leti ko Goku
To je ovo "novo" pravilo, 2 gather koraka, pa 2 koraka driblinga, pa još 2 gather koraka i pređeš pola terena, ponovi i eto te pod košem
super je to, da nisu tri koraka
5 koraka
Ili tačnije 5koraka spuštanje lopte pa 5koraka.... cirkus
2 PUTA BGM.