Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek odmah zaborave na to da ce amere dobiti jer nije moguce, da ne znam kakav dan imaju.Ali mozemo se nadati medalji, to sigurno
sretno ZMAJEVI! samo se vi borite kako znate a rezultati ce doci ima vremena
Nogomet ;) e moji novinari sa tjentišta
Prirodno je nadati se medalji obzirom da smo evropski prvaci, ali treba biti pažljiv i ne razočarati se previše ukoliko naši dečki ne osvoje medalju. Treba ići fazu po fazu. Prvo proći grupu, što je realno jer su protivnici Dominikanska Republika i Korea, koje ne bi trebale biti problem, te Francuska, koja je košarkaška sila. Kada uđemo među 8, križamo se sa grupom u kojoj su Finska, Australija, Kanada i Kina. To je sve od zla oca-od gore matere, ali bolje to nego USA, Litvanija, ESP i Turska.
@sdauhljebismrde I Kanada i Australija su jbg jake reprezentacije, samo ne znam 100% da li se križamo sa tom grupom. Finska je evo dobila Kinu 7 razlike, a Koreja iznenadila Francusku. E sad, ne znam da li je to iznenađenje, obzirom da se radi o prvaku Azije u ovom uzrastu.
@karanana3 Upravu si. Evo sistem takmičenja ima ovdje: http://www.fiba.com/en/Page/59d95802-4157-47ee-ac44-e7ef6d2fe5fc
Naprijed momci, uz vas smo!
Hairli da ovo osvojimo. Samo pustite momke na miru da igraju i odmaraju a ne da misle o nekim naslovima po novinama. P.S. Ima li igdje prenos?
..ima na fibinom kanalu youtube-a
S Bozijom pomoci da vam bude sretno, da osvojite jednu od tri medalje :-)
idemo šampioni po jos jedno zlato i ponoviti doček kao kad ste dosli sa evropskog,sretno momci!!!