Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti ne bi imao nijedan prsten da nisi s njim igrao. Glupan potpisao ugovor na 5 godina pa kasnije nije htio da igra jer malo zaradjuje. Na osnovu titula koje je osvojio najvise zaslugom Jordana je zaradio ogromnu lovu. Jordan jest egoista i shupak mozda, ali je najbolji kosarkas svih vremena
Ma nidje veze. Imas milijardu klipova gdje se porede jordan i lebron i pipen uvijek govori sa je MJ GOT. Ponestalo para, a to je najbolja reklama. Ne bi lista prodao da mu jordana nije bilo.
Isto tako ni jordan ne bi osvojio ni jedan da nije bilo pippena. Lik nije mogao da udje u playoff dok pippen nije došao, a da ne pričam o tome da su ga spasili više puta, jednom paxson, jednom Kerr, itd itd. Pippen je bio u sjeni Jordana kao i svi drugi i to je skroz okej ali tvrdnje da bi jordan kao nesto uzeo bez njih padaju u vodu. Ako pratiš košarku znaš šta pričam.
Jamesa nazvati najboljim ikad…hahahahahah. Upitno je i da li je najbolji svog vremena. Puko si Pipenu
Možda James jest, a možda i nije GOAT, mišljanja ima raznih, ali dovodit u pitanje je li najbolji svog vremena, to ne mogu da shvatim... Volio bih da mi kažeš ko se to može uzeti u razmatranje da je bolji od Jamesa iz ovog vremena?
Kobe i KD. Pa pricaj sta hoces do prekosutra. Glumac James je procitan vise
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kareem doslovno nije gubio utakmice niti u srednjoj školi ni na koledžu. Najbolji strelac svih vremena. Treći po skokovima svih vremena ispred samo specijalist Russel i legendarni Wilt. Lebron iako ima samo 4 titule ima 10 NBA finala što je nevjerovatno. Godine 2007 Spursi, 2017 i 2018 protiv Warriorsa nije bilo šanse. U 2011 ga je uništio Dirk i tu ga najviše kritikuju da nije bio GOAT. U 2015 Steph. Ima reference za GOATa.
Ljubomorno g*vno koje je totalno prolupalo.
Ovo je čisto licemjerje.Godinama pljuje LeBrona, i sad je odjednom najbolji.Da ne govorim o tome kako je Phil Jackson rasista.Kako ofirno.
Scoti, ne prdi!
Svirač qurtza!
i ovaj nakon 30 godina našao da priča...
Smijesan lik
Odlican igrac a nikada nije bio dovoljno placen, uvijek u sjeni Jordana, uostalom sve to govori u filmu The Last Dance, Jordan je bio vrhunski ali imao je zeznut karakter i jurio je rezultate ali ipak je bio najbolji.
Da drama igrac a ujedno i ruzan ko akrep
jurio je rezultate, i uvijek slucajno uzimao zadnji sut za pobjedu, i uvijek slucajno pogadjao..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslije Bavčića😉
Jbga, knjiga se mora prodati zato i napisu nesto ovako nelogicno
Pippen samo kvari svoju legaciju sa glupim izjavama
Sta je legacija? Jel ima rijec na bosanskom za to?