Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Jordan je za sve njih Paspalj!
ali u kurcu
porediti MJ-a s ovim danasnjim zvijezdama je neozbiljno i nepotrebno.
Svako ima pravo na svoje mišljenje. Vremena se mijenjaju, košarka se mijenja, samo uživanje ostaje. Mogu podaleko dobaciti u prošlost i za mene je najveće uživanje bilo gledati Magica, on je stvarno bio čarobnjak. Svaka čast ovima što zatrpavaju koš, zakucavaju laktom, šutaju trice sa 9 metara, sve je to super, ali kad je Magic uzme, pa proda asist bez gledanja, umjetnost.
Neko je ustajao u 02h da gleda Jordana, Pippena, Kukoca, Rodmana....a neko da gleda Tigra iz Kladnja, Ziju Polju :D
Le Bron spada u 5 najboljih svih vremena: Russell, Chamberlain, Jordan, Shaq i on.
ni blizu
MJ, Chamberlian, abdul-jabbar.
Ma nemoj te molim vas:)MJ je za njih tata-mata:)Nadam se da cu zivjeti u eri nekog decka,koji ce biti bolji da Jordan-a.Sumnjam...
Ovaj se Pipen trpa u isti koš sa Magic-om??? Hahahah
@delminium Pippen je bio strašan igrač, ali staviti ga u istu ravan sa Magicom je ipak malo previše. Ko ne misli tako, treba samo pogledati 6 utakmicu finala 1980. godine kada je Magic igrao centra nakon što se Kareem povrijedio.
@doktoryassa Pricamo o 2 totalno razlicita (tipovi) igraca.Pippen je ostavio trag da moze nesto da kaze i da to ima tezinu.Ehh sada sto nije mogao da bude 1 violina pored MJ-a,to je tako bilo,ali ni Jordan ne bi bio tako uspjesan bez Pippena.
Pippen je bio igrac nevjerovatni atletski sposobnosti i 2m i 15cm raspon ruku...nasao ga je legendarny rahmet-pokojni Marty Blake - NBA Scouting Director u malom koledzu u Arkansas, da bih postao jedan od ponajboljih igraca NBA svih vremena...Pippenove rijeci imaju vrijednost i tezinu.
glupi novinaru,nije rekao jos uvijek ne moze,nego nikako ne moze da se poredi sa njima,ali ne kao sto ti pises jer je losiji nego sto ne igraju na istoj poziciji.........kako si samo glup,sam sebe demantujes u tekstu koji je veoma kratak,debilu
Jordan u poredzenju sa bivsim i sadasnjim NBA zvijezdama je kao iz onog crtanog "Space Jam" sa druge planete...
Slazem se..sve u jednom je bio MJ.Nema mu ravnog.Jedino je Crna Mamba blizu dosla,al i on moze samo sanjati:)
@nanomesh dragi gdje sada zesca Detroit sa Thomasom i Rodmanom na pocetku karijere udarao kao na radnoj akciji...