Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abd i Musa i Penava ove godine idu u NBA.
prerano musa ide gore, trebao je prvo u euroligi da se dokaze godinu-dvije kao doncic pa onda. veliki je to skok...danas protiv nekakvog škrljeva igras a sutra bi protiv nba ekipa...tesko.
Trener, pogotovo novopečeni, se u NBA ne pita gotovo nikako kad je izbor igrača u pitanju. Uprava i GM Sunsa će odlučiti koga će dovesti. I to će vjerovatno biti Ayton. Dončić će možda završiti u Sacramentu, tu se pita Vlade Divac, a i imaju pozitivna iskustva sa ex-yu igračima.
phoenix ima bookera na play-u, tako da on i doncic ne mogu zajedno igrati, bolji im je ayton lakse bi se uklopio..phila ima 2 dobra pika..sigurno ce ih iskoristiti u trade situaciji da pokusaju kawhija dovesti sto bi automatski privuklo lebrona da potpise za njih...fultz, covington + pik = kawhi
Doncic play?
Booker nije PG
Dakle Dončić prvi pik. Musa kao 18. pik ide u San Antonio. Neka im je sa srećom, pogotovo našem Musi.
@prezime ako ga draftuju ne mora značiti da će odmah početi igrati u SA.