Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj nasim drazenom, drazenu svaka cast a vas klikx n.a.b.i.j.e.m .n.a. k.u.r.a.c
JEDAN JE MIRZA !
Koji kompleksaš ovaj Birjukov. Nikad na terenu nije mogao doći do izražaja od Dražena, pa sad našao laprdati. U stvari, ono je bilo samo Draženovo pomoćno osoblje i nije mjerodavno da daje mišljenje. Ovo je kao kad batler neke slavne osobe napiše memoare.
Lekcija iz GRAMATIKE DRUGOG RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE : navodni znaci znače direktan citat, a ne vaša interpretacija teksta , naučite to već jednom papci jedni..
...Vidis Petro nikada ne bi trpio takvu torturu niotkoga, pa ni od Jordana, cak stavise, on se svaki put kacio sa Jordanom sto kosarkaskim duelom sto verbalno i time mu dao do znanja da ima veca mu-da od njega i da ga se ne boji, za razliku od Kukoca koji zbog svoje naravi nije bio u stanju da mu se odupre(nije bio karakter) i da promjeni ekipu za svoje dobro, kao sto je to Petro uradio. A da ne govorim da ni Kukoca ni Divca ni Sabonisa ne bi ni bilo u NBA-u, da nije bilo Drazena, koji je probio led za sve njih. Kazes da je Petru samo smrt ucinila slavnim, pa pogledaj klipove po Youtube o Drazenu i duelima sa Jordanom pa onda pricaj, a ja samo kazes samo bog zna gdje bi Petri bio kraj da ga smrt nije zaustavila. Uostalom, Reggie Miller, jedan od najboljih sutera svih vremena, koji je bio i velika prznica, tako da nema razloga lagati i uljepsavati, u svom stilu rekao je da je Drazen najbolji suter kojeg je ikada gledao, iako je Drazen imao znoj koji je posebno gadno zaudarao.;-)
Kakve ti gluposti pises, cuj Radja napravio bolju karijeru u NBA od Petre, koji je prosjek koseva taj centar imao tamo, 1,5 kos po utakmici i koliko mizernih sezona, pa se vratio kuci. Kazes da je Drazen bio tek 3. najbolji igrac Netsa, pa kako je onda imao prosjek preko 20 koseva po utakmici i bio ubjedljivo najbolji strijelac Netsa, po svim statistikama, posjeti nba.com ili mozda mislis da ni oni nisu mjerodavni nego ti, kosarkaski analfabet? Kukoc je vjerovatno bio atraktivniji kosarkas od Drazena, ali nikada nije dosegao svoj maksimum, jer je blage naravi i nije htio da se zamjeri Jordanu, kojemu je citava ekipa Bullsa morala sluziti. Opstepoznata je stvar da je gotovo za svaki sut koji je Kukoc uputio, morao dobiti odobronje od Jordana, dobivanjem povratne lopte od njega, tek tada je mogao pucati, a sve bitne suteve je morao pucati Jordan, pa su zbog toga cesto i gubili, jer je Jordan forsirao a nije davao Kukocu kojeg ide...
koliko vas je procitalo tekst! sudite, al niste procitali..covjek je rekoa da mu je kukoc bolji i jordanu je kukoc bolji..
dvojica su Mirza! Delibašić i Teletović. :)
Psujem majku citavoj redakciji klixa... naucite napisati clanak, barem 1 u zivotu svoj..da nije kopiran..
sve sto se pise sada o drazenu u nba je iz sazaljnja sto je rano otisao .. dok je igrao niko ga nije ni spominjao, poslje smrti a o mrtvima sve najljepse, poceli su hlavospjevi ..noramlno da kada neko pita dzordana da ce on reci sve najbolje.. da divac sutra umre, tek sta bi pridcali o njemu .. drazen u nba je bio limitiran igrac , veoma veoma los u odbrani [zato nije ni igrao] sa najmanjom minutazom od svih nasih igraca.. radja je naprimjer u to vrjeme bio br 1 u bostonu [neznam dali je tada iko to i pratio, da ne pricam o kukoca ], danilovic je dao preko dzordana 7,8 trojki u jednoj utakmici za majami itd .. da vidite utakmicu netsa protiv cikaga i da vidite koliko je drazen igrao svi bi drugacije pricali .. a jos jednom u odbrani je bio cista rupa i zato nije ni igrao
Mirza je bio pravi Bosnjo, dobar ko hljeb. Plemenit.
Nek ovaj ruski levat ustane kad priča o Draženu...
Hhahahaha, ma bjazi daj bolan dokle vise ovog trovanja mozga pravim Bosancima.
Ko je bezveznjaković, ima pravo pričati g l u p o s t i. Tako i Birjukov. Dražen je ipak bio čudo, a ko danas zna za Birjukova?
naravno da nije bio veliki,već najveći i najbolji košarkaš
mislim da je pobrkao acu i drazena...
koliko jadan moras biti pa da ubjedjujes ljude da si bio bolji od covjeka koji je mrtav, pa ne moze iznijeti svoju stranu price?