Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Aci, dobro je postavio utakmicu. Grci isto igraju već 20 godina i oni ne znaju šta da rade sa Janisom, samo im kvari koncepciju. Slukas, Buruzis, Printezis, Kalates, sva se igra Grčke svodi na ove izraubane i stare igrače. I tuča, uvijek jako i u kost. Sad su naišli na fizički spremnu ekipu, a ostarilo se. Grčka nema nekog mladog igrača koji bi osvježio ekipu i ne znam kako će izgledati kad ovi stari prestanu igrati.
Mojteokupo
Drama je utakmica bila. Pocetak je izgledao na demoliciju brazila. Do poluvremena je inda grcka vodila 10 razlika i nakon poluvremena se stvar okrenula da bi na samom kraju jedva pobjedu izvukli nakon onog glupog faula. Sto jesr jest jannisa su zaustavili skroz. Ali ostatak ekipe u grckoj je ubitacan.
Škafiškafnjak, otorinolaringologija, Antetokounmpo.
@sapacha Ante Stoko Umro
Mojne Aco da seres, ponijelo te, znam...
Aco je dobar trener...
To Aco, samo valjaj masnoslavce! Vrati ih sve u njihove krmetnjake!!
Aco Srbine, mnogo ga kakas.