Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Petrovicu, trener koji nam je trebao !
Ako smo mogli parirat jednoj Srbiji, ne vidim razlog zasto ne bi i Gruziji
@ cool ma Sinanovic je u repki, dobijao je malu minutazu sad u pripremnim...trenutno je Kikanovic u mnogo boljoj formi!
Definitivno momcima treba pruziti ogromnu podrsku....svi u Skenderiju...!!
gazi bosno,gazi
Sta je sa Nedzadom Sinanovicem,skoro je bilo govora da ce da igra za nas, al ja ga nisam vidio u ovim posljednjim utakmicama.Molim nekog normalnog da mi odgovori.
Onda po tvom mišljenju da je sve realno ne bi igrali; Nikola Prce,Nemanja Gordić,Saša Papac,Nenad Marković,itd... Ostavimo se prošlosti,pred nama su kvalifikacije sportskih kolektiva i ako bog da plasman u Sloveniju 2013 i Brazil 2014. Dosta je više tog kukanja. Gledajmo naprijed. BH-4-EVER !!!
@realno, pocinje mi ici na zivce ta prica \"da nam je ovo, da nam je ono\". zaboravi te igrace, imamo mi dobre sportiste i bez njih i naravno ocekujemo plasman na prvenstvo a tamo od utakmice do utakmice pa sta bude.
Wright mi izgleda ko da se pita, a gdje mi piva?
koga god ovi m*a*j*m*u*n*i sa rsg-a dozivimo blamazu.. RSG idi u *k*u*r*a*c*
pa da je ovo sad normalna država na olimpijadi bi nas predstavljalo jedno 200 sportista, osvajali bi medalje kako pojedinačno tako i ekipno svirala bi na dodjelama medalje himna BiH, pjevao bi se tekst jedna jedina, a ti se @... zapitaj da li ih je iko iz njihove rođene domovine ikad zvao
GoFno poj\'o ko mogne a ne ode na tekmu.
Bicemo svjetski prvaci !
Koliko je karta za utakmicu ?
Otkud su Balić, Šuker, Turgoglu, Modrić, Ibrahimović, Spahić, Vori, Wraight itd. Bosnaci? Ako si mislio na sastav Jugoslavije onda pojma nemaš o sportu, jer si zaboravio, odnosno ne znaš, da bar 15- bolji od odvih nabrojanih za sve sportove. Uostalom, nije ovo tema, ne zamaraj ljude.
@realno: prestani vise sanjati, kukati, uopste PRICATI o igracima koji su jasno rekli da NECE da igraju za ovu drzavu!! Gledamo NAPRIJED, fokusiramo na igrace koji ZELE da igraju za nas, na Nurkica, na Emira Sulejmanovica, na Nedima B, na Asima Avdovica, na Adina Vrapca!! Dokad cemo plakati, jadikovati i kukati za onima koji nas ne zele, bio to Preldzic ili Bogdanovic??
svaka ti čast za ovo, samo si za košarku zaboravio dodati i Stanka Baraća i to je to. Iako ima i naših vaterpolista dobrih koji su juče sa hrvatskom osvojili zlato, ali šta tu da se radi