Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne želim biti kritičar, ali neke stvari kod Juke ne štimaju. Ne znam zašto niko od novinara ne pogleda malo statistike, koje pokazuju da ni u četvrtoj sezoni nije naučio napraviti selekciju šuta. Kad centar ima 36% šut, to je katastrofa i ako ovako nastavi minutaža će se smanjivati. Od 73 centra u NBA, Nurkić je na 67 mjestu po ovom kriteriju.
@gladijajator po meni je bitnija statistika +/- jer to pokazuje kakav uticaj imas na ekipu.
Solidan učinak za 20 minuta ali još ovo može puno bolje slabo je koncentrisan gubi lopte i slabo radi banane od početka sezone Nurk igra fenomenalno ali kao da nije dovoljno koncentrisan i opušten
Odlican ucinak na spram minuta koliko je igrao 20 minuta 12 poena, a Cousins je igrao 39 minuta... trener mjenja zeni da ima vise igraca u rosteru sto je i odlicno u slucaju povrede da ima alternativu...i jako dobra ekipa za ovog legija97 koji pise solidna ekipa oni pokazuju da su jedna od boljih ekipa i to ce pokazati vrijeme... samo ako ih povrede zaobidju..
Imao je manji broj minuta jer je napravio 3 lične nakon 6 minuta igre...
39 ili 93, skontajte se