Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ima drugih 15 igraca
kome ste vi interesantni,ma hajte igrajte i zajebajite se kakvi vi niko ne voli bosnu od vas svima vam u srcu srbija i hrvatska
Ne brinite, srbi znaju igrati košarku. Teletović i Đedović su samo sabotirali svojim (ne)znanjem na prošlim prvenstvima. Na ovom prvenstvu će BiH imati naj bolji plasman u istoriji. Jer srbi!
ključni igrač,sad je veliko pitanje hoćemo li piti prvaci!
E jbg., nema peha koji ove dečke nije potrefio ...???
Imam osjećaj da će se svi boriti samo da pokazu onoj trojici da se moze bez njih i da nije sve u parama...Teletovic nije prvi igrac koji se našao u ovakvoj situaciji, bilo je sličnih slučajeva pa su ljudi igrali za repku, a Nihad ako je davao pare savezu sad može da se ponaša kako hoce? Nurkic je zelen momak koji haman jos ne zna svojom glavom razmisljati. Sve u svemu ugledajmo se na meni mrske Srbe, ali oni su nevjerojatni kada je u pitanju reprezentacija i zajedništvo..
ja se ne slažem sve trojica su meni dragi i teletović i nurkić i đedović i mene baš ne pogađa što ne igraju, žao mi je kad bi bili kompletni kako bi to bilo. Zanimljivo da ih svi hejtaju i zatvaraju vrata ja mislim da oni trebaju dobit poziv svaki put. Teletović ne igra klub mu zabranio logično bio bolestan, ne bi ni ja igro, đedović uzo državljanstvo al čovjek neće igrat za njemačku treba mu naštimat kako dvojno on bi igro opet garant nurk je mlad nekad će sigurno zaigrat, posvađo se frajer koga briga ako mene pitaš nijedan predsjednika saveza nije bolji od njega
"Teletović preskače EP zbog zabrane Phoenix Sunsa mada je u identičnoj situaciji i sa identičnim zdravstvenim stanjem Anderson Varejao igrao za Brazil prošlog septembra na Svjetskom prvenstvu" (Edin Avdic). Ja osobno ako se malo kriticki odnosim prema njima ne mora da znaci da ih ne volim ili sl. Nebrojeno puta sam Teletovica gledao poslije 00.00 h, a za Đedovica i sada kazem da bi nam bio korisniji na EP od ove dvojice..
nikad cuo za njega
Ivanoviću, zovi Edina Bavčić-a xD
sta reći, koju poruku poslati.