Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak Njegoš i ne osvrći se na pojedine komentare ovdje...
Znaci, opet Musa vodi loptu, skace, sutira. Na kladari igrati na 30+ poena.
E hebiga. Prosli put bio povrijedjen. Evo i sada. Kad je igrati za klub, onda je zdrav.
Ako nešto ne pratiš, onda nemoj ni da se praviš pametan. Sikiraš mjesecima nije odigrao ni jednu utakmicu. Prešao je u berlinsku Albu, ali još uvijek je član rimske Stella Azzurre i dok dve strane ne postignu dogovor, Sikiraš može samo trenirati.
To Sikiras vrijeme je da sutnes ove bosnjakistance i dodjes igrat za kosarkasku silu
E, čuj, "zbog kratkog vremenskog perioda nismo u mogućnosti pozvati novog igrača"! A, onaj "mali" od 216 cm, što je igrao za Sloveniju (ne mogu se sjetiti kako se zove), pa odlučio da igra za nas, šta je s njim!? Odbacio si ga, a kažu da je momak odličan igrač! I ti si počeo da sereš, Pandža!
"a kažu da je momak odličan igrač" Svašta nešto KAŽU, jesi li slušao od dubioze pjesmu "Kažu", da čuješ šta sve kažu? Valjda je jedini trener koji nam je ikad donio košarkaško zlato sposoban da procijeni koji mu igrači trebaju! Ili ćemo ulici prepustiti da ona KAŽE i odredi ko će igrati?
Kakvi amateri, jbt. Poslije utakmice s Turskom se znalo da Sikiraš neće igrati, a oni nisu pozvali drugog igrača.
Dobro Pandza, samo nemoj da se sikiraš.