Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Pandža, ti si nam donjeo osmijeh na lice i sreću kad smo bili prvaci, sta ovaj Vujošević ima da pametuje! Podrška kralju!
Bit će presretan kad pročita da si mu dao podršku plus si mu rekao bravo
Bit će presretan kad pročita da si mu dao podršku plus si mu rekao bravo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sad ćemo otjerati čovjeka koji je tu bio dugo, postigao rezultate, i biće ako Bog da dugo vremena zarad nekoga ko je tu privremeno, da uzme pare i ode.
Vujošević kloc
tačno sam znao je ta famozna izjava ''zbog mira u kući'' izmišljena od strane naših parazitskih novina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
selektor bira strucni stab a savez te je trebao zastititi od selektorovih izjava
Pandza majstore, sabur i budi strpljiv, mlad si i jos te puno ovakvih igrica ceka...za par godina ces se sam smijati ovoj situaciji. Vujosevic je trenutno tu i ima podrsku KSBiH stro je Ok, normalno ljudi koji si ga doveli stoje iz njega. Ti si kao Musa i Nurkic buducnost BiH kosarke i imas ogromnu podrsku u BiH. Sve najbolje legendo, doci ce i tvoje vrijeme uskoro akobogda.
Pandza, ti previse talenta imas da se bavis ovim medijskim prepucavanjima u koje zele ljubomorni da te uvedu. Drzi se vrijednog rada i truda kao i do sada. Ne gubi vrijeme bez veze... Vujosevic je rekao svoje i nek ostane na tome.
ne kontam odakle svo brane ovog lika. pa izbacio ga je vujosevic jer je pizda i smutljivac. sto se tice njegovog trenerskog znanja tj. ne znanja.....sve je videno ko je htio da gleda. ona generacija sto je osvojila prvenstvo, samo im je trebalo loptu baciti, nisu imali nikakvih akcija ni uigranosti, sve je rijeseno na osnovu talenta i individualnog kvaliteta. kada je vecina te generacije otisla, sta je uradio pandza, cak i sa musom u ekipi....kitu....lik nema nikakav autoritet kod dijece...
I opet, po ko zna koji put,jedan mladi covjek,strucnjak,ljudina, je primoran da brani svoje ime,cast i ugled,zbog kojekakvih prepucavanja..Nazalost,moj Pandza,nemas godina da bi imao mudrost,da se uhvatis u kostac sa tim ajkulama koje plivaju oko tebe..Za to kratko vrijeme se napravio vise od pola njih!A ljubomora je cudna stvar..Licno mi je zao sto moras i ti i tvoja porodica,proci kroz ovaj tezak period,ali znam da ces iz ovoga izaci jaci i pametniji!Svako dobro ti od srca zelim!
Jel sad malo jasnije zasto Teletovic i Nurkic izbjegaju igrat za reprezentaciju?
Sve je truhlo u ovoj drzavi.Nema popravke samo totalna izmjena.
Pandza kralju, TI SI NAS ZMAJ, sve drugo su ublehe. Tvoje patriotske suze poslije Kaunasa NIKO ne moze osporiti. BHF je uz tebe!
Garantujem da je neko politicko ili nacionalno natezanje u pozadini. Zivi bili pa vidjeli ali ako jednog dana istina izadje na svjetlo dana, bice da ovaj momak nije imao dovoljan broj pravih krvnih zrnca.
Rekao ne rekao, to je vec svima poznato i to pricaju svi koji su radili sa Vujosevicem. Rezultate i strucnost mu niko ne moze osporiti i umanjiti ali velika vecina prica da je vnogo od covjeka. Iako su u sportu bitni rezultati i strucnost, u timu mora biti medjusobnog postovanja i uvazavanja ako se ima zajednicki cilj.
Kad vam Dule ode, a hoće vjerovatno, trebaće vam 10 godina da skapirate kakav rusvaj je napravio.. Znajući njega, ovo je tek početak. U Srbiji je radio isto pa je otjeran iz saveza. Treba li nekom bolji dokaz od činjenice da je on u savezu proveo tako malo, a tolike godine je na sportskoj sceni. Evo i Partizana poslije njega, u raspadu su ljudi, krpe se jedva.
@FNM CSKA, Limoz,...svi su ga provalili za mjesec dana. Daleko od toga da mislim da je on los, jednostavno je negativan, a nacin njegove defanzivne kosarke je sasvim ok, s tim da ti nikada ne garantuje rezultat. Sa Partizanom je uradio neke dobre stvari, to je trajalo dugo, ali nisa nije uspio sa SCG, a onakvu ekipu imao...o CSKA ne treba ni govoriti
Pandža nije lojalan!? Zato je ublehaš Memso 'lojalan' pa mu se 'pravi' mjesto... valja nekako dogurati do penzije, a posla nije bilo Dule me baš iznenadio - nasjeo je na ublehašku 'taktiku'. Šteta
e jes glupo kad se ovako svadjaju preko medija. Ko će znati šta je istina, ali je svakako Vujosevic stariji, iskusniji i Pandza bi trebao imati respekt prema tome
pa i pokazao je respekt spram starijeg i iskusnijeg vujosevica
pa nemoj da tracas i mahalas
Pa nemoj da jedesH vnago.
ciganska posla...