Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živjela BIH,živjela Igokea!
@@normalni I ti, i Igokea i RS ste iz BiH, i od toga nikada neces moci pobjeci, ma kakve budalastine mislio i pisao.
nadam se da ce Igokea izgubiti prvo mjesto
@ lepi Nisam ja rekao da ima 800 000 Muslimana u RSu. Vec da oko 800 000 Muslimana koji trenutno zive u BIH vodi porijeklo sa teritorije RSa. Plus 500 000 raseljenih sirom Europe. I oni se nikad nece odreci RSa- A to da cete se odvojiti, bilo ko - vi ili Hrvati, mozes samo sanjati. Mislim, vi se mozete odvojiti.... jednostavno napustite teritoriju ove zemlje, sto ja ne bih volio jer to nije smisao ove zemlje. Ali da cete odnijeti bilo koji pedalj ove krvlju natopljene drzave, samo uivi u pustim snovima. Bilo sutra, za 50, ili 100 godina - nikad ovu zemlju mirnim putem necete rasturiti. A ako imate m.uda, zapocnite novi rat. Vehabija samih ima dovoljno da se obracunaju sa vama. Mojne mi spominjati Bosnjake, i odmah mijesati nekakve nacije - vidis da ja to nigdje ne spominjem.
bakir pod hitno da naredi da igokea igra u sarajevu,radi multietnicnosti
@samo bosna U RS zivi cca 80 000 muslimana...i nisu svi Bosnjaci... Tako da ti je prica paglu... RS prvom prilikom ode iz BIH...kao i Hrvati... Makar 50 godina cekali to.se desiti... Vjeruj da je situacija sada po pitanju medjunacionalnih odnosa gora nego 91. Tada su ratvivali drugovi iz.skole, kolege sa posla, prijatelji i rodjaci... Sada se mrze ljudi koji nemaju nista zajednicko...
@ @normalni Kazes ovako: "Igokea je klub iz Republike Srpske" A gdje se to nalazi Republika Srpska ?? Ti si fakat /ud ako mislis da cemo se mi ikad odreci RSa. Od trenutnih 2,5 miliona Muslimana u BIH, barem 1/3 (minimalno 800 000) ih je iz manjeg bh entiteta. FORZA IGOKEA ! Trebaju nam jos 2 pobjede, ili 1 uz 1 poraz Zvezde.
Čestitke Republici Srpskoj na nezavisnosti.
Svaka čast. Pozdrav iz Hercegovine.
kratak osvrt na komentare četa čete su 92. rekli da neće biti sastavni dio bosne ako bosna postane nezavisna. međutim bosna je dobila nezavisnost, a srbi iz bosne žive u bih, pa koliko god oni željeli da bude drugačije. unutrašnje uređenje bi h može biti ovako ili onako ali to je sve naša bosna, a garant toga je međunarodna zajednica. čete ga danas mogu samo duvati, njih više niko za ništa ne pita, dokaz za to je kosovo. sve što republika srpska napravi pozitivno to ide u prilog bosni tako da je najbolje da oni postižu uspjehe u svim pravcima jer to će trebati našim potomcima. hvala igokei što podiže bodovni rejting bosni, ako bogda bit će tako i u drugim sportovima.
Glup si
libo nas tuki, imamo mi sjedecu hodbojku
Kako je bosna igrala? Nesto ne pratim kosarku u zadnje vrijeme...
Cuj Bosanaca al svojataju Igoekeu hahahahahhahaha! Tipicno od vas koji nikad niste imali ni dostojanstvo ni karakter, smao moram vas razocarati jer se Evroliga nece igrati u T.e.he.ra.n.u nego u Laktasima, pozz
MA BRAVO! IDEMO DA POKAZEMO DUSEBRIZNICIMA DA SMO U STANJU DA IGRAMO I EVROLIGU!
Bravo Bosanci!