Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......odlična igra ......
Bojan Bogdanovic Born in Mostar, Bogdanović started his basketball career in 2004 with his hometown club Zrinjski Mostar where he played for one season. In 2005, he signed a five-year deal with Real Madrid, but was loaned back to Zrinjski Mostar for the 2005–06 season. In 2006–07 and 2007–08, he played for Real Madrid's junior team, Real Madrid B, in Spain's 4th-tier league, the Liga EBA. In 2008, he was loaned to CB Murcia for the 2008–09 season. In January 2009, he re-joine
@muhimuhi ........i šta sad......ništa........čovjek igra za onoga za koga hoće.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
drina na intenzivnoj
Kroejsa ne bi ekipe mogla sastaviti da im nije Bosne
@gusta me Nek igraju gdje žele kao profesionalci. Ali se igra za državu u kojoj si se rodio. Koliko god silili, opet su za prave hrvate bili i ostali bosanci
mašina....
https://www.youtube.com/watch?v=3KC35K8pfv8
Srbiji zlatnu medalju sa olimpijade mogu donjeti samo "pink panteri" :)
Mostarski ponos :D
Dobro, zna li neko jeli Bojan Bogdanović etnički srbin ili hrvat? Po imenu i prezimenu ispada 100% srbenda
servi su imali nprezimena stoljecima poslije hrvata, je l ti sad jasnije?
@Dzevudin mani nas svoje filozofije matereti. Inače ću dokazati da si ti islamizirani Srbin
PRIKAŽI ODGOVORE (47)
nista bez Srba ;)
on je inace hrvat...
Aco skupio stvarno najbolje sto Cro ima i poprilicno ih uigrao za relativno kratko vrijeme. Najzad pokazali i malo muda sto im je godinama nedostajalo.Steta Tomica sto niko nije naucio borbenosti sa onakvim centrom mogli bi se ganjati i za srebro.Ali onakav kakav je i bolje sto nije dosao.
I ovaj Bogdanovic je nas
naš, njihov nebitno... frajer ubaci 33 poena :-)
@mmirna Sta mi lupate minuse, nas iz Mostara
nema bezmudog tomica i odma smo se preporodili.
istina
Svaka cast, napeto, i bas imaju dobre zivce, stabilnost, ko i s Spanijom. Bogdanovic Saric 1-2, i po koja trica od drugih, i dobar trener, uzivi se covjek ko da igra. Dobra kosarka, poslije USA, 5-7 timova su tu negdje, i stalno napete igre. Da igraju sutra, Brazil il Spanija bi dobili Hrvate, i ovi njih prekosutra, tako da puno zavisi kako se probude, ko ima dobar dan, dal upadaju trice, itd. Ko i s Argentinom, tad su imali los dan. Sad samo da izbjegnu USA u 1. knockout rundi.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa koja ekstaza u dnevnoj sobi moje famAlije... rvckaaaa rvckaaaaa
....treba uvijek igrati na pobjedu bez špekulacija.....to ti se uvijek obije od glavu.....
Odlicna utakmica, realno sve ekipe imaju sanse da se bore za medalju, Ameri su naravno vec zlatni, ne dajte nikom drugom da prenosi kosarku osim Majeru.
On i Avdic sto s ekosarke tice bogovi.