Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo uvlačenje u paksu amerima
Novak bi da utješi uplakanu udovicu?! I tata bi sine!😍
Kobe vjecna legenda. A Novak je meni ok lik. Veliki teniser, 24 Gran Slama. Bravo. Nole meni ne smeta. Meni smetaju njegovi napaljeni euforicni navijaci. Njihovo navijanje ludost. Tu obavezno dodje do nacionalistickih ispada...i kako da se radujem toj pobjedi kad je sve protkano mrznom i ismijavanju drugih. Eto nebeski smo...ma jel Boga ti.
jesi ti gledao igdje ikakve navijače :D reklo bi se da si upao u sport skoro :D
Djokovic ce u naredne 3 godine doci do 30 grandslam titula, Federer je igrao do 40 uz puno problema sa ozljedama i jakom konkurencijom postigao je mnogo, Djokovic je 36 i fizicki jos uvijek jak i moze uzeti jos 6 titula bez problema, sta Osmanagic uradi od covjeka za nepovjerovati
Novak je tačno kralj.
GOAT 💪💪💪