Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokradose Litvaniju nema dalje,Gober na drugom bacanju prilikom izbacivanja lopte udario rukom u obruc....loptu nije ni pipnuo...
Taj se Brazil uvjek negdje stavlja u favorite ali ne radi igre nego radi broja igraca koji su iz NBA...JA mislim da je to pogresna logika.Vecu mi logiku ima ekipe koje su nekada uzimale nesto da mogu biti neko i nesto.Pobjednicki mentalitet...Srbija kada je bila pet puta losija tu je Australiju otresala sa ramena,opusteno.Tako da ne vidim senzaciju u tome da su ih braca cesi otkinuli !!!
@janjicarML logika ti je losija strana nazalost
samo nepismenom novinaru koji nema blage veze sa kosarkom brazil moze biti favorit protiv ceske.
Kao igrač bio je srednje-žalostan ... kao trener je katastrofa.
@BosanskoSrbinje odlican igrac sigurno se nisi tad ni rodio pa lupetas, i trener kao i svi treneri, ili ima dobar tim ili ne... Ne pametuj.
mislim da ceskoj fali jan veseli svaka cast momci