Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je doček?
zasto ne igra za reprezentaciju kad vec ne igra u NBA?
U ovoj razvojnoj ligi samo pitu nogu razviti.
Momak ce se razvijati u razvojnoj do 30.te :)
Iskreno se nadam da cu dozivjeti i taj dan da Musa ima fantastican ucinak a da njegova ekipa pobijedi! Ovako ispada da je Musa igrao za sebe i svoju dobru statistiku u nadi da ce brojkama prevariti trenera prve ekipe. Boli ga ona stvar za ekipu! Nisu ni ameri tako naivni.
Imam idealan klub za tebe aba 2 liga, Sparsi sarajevski... nemas socijalno, imas hranu i stan, a platu nek ti alla' da. Jer su usli sa ril vejov 🤣
Krenulo je Samo naprijed, nije lako u Nba pored ovih mašina
Treba samo malo vise samopouzdanja za NBA i vise prostora u igri. Mogao bi biti jedan od ponajboljih.
Sta se desi od najboljeg mladog igraca Europe? Nije mi jasno nikako....ocekivao sam da ce Musa biti strasan igrac, na kraju se nije snasao u NBA....bolje mu je igrati Euroligu za neki jaci klub nego ovu razvojnu ligu....mislim da je Bosnjacki mentalitet presudio, cim se docepas novca, pocinje kurchenje,skupocijena auta, kurave, unlmiseljenost i to sve dodje na naplatu na kraju....
@gooUser1576687426 ... A da jednostavno konstatuješ ono što je istina. Nema kapacitet za NBA.
Naša košarka je na tako niskom nivou, da je vijest kad neko naš igra razvojnu ligu i to je činjenica. Ne znam šta se dešava sa Musom, da li je problem u samopouzdanju, ali kad je imao prilike u NBA, realno, nije iskoristio. Kao da je bio u grču, svaki šut u strahu. Nadam se da će se ovaj momak najzad posložiti i postati ono što očekujemo - vrhunski igrač. Već je vrijeme.
Vala bas , dosadni ste sa ovim Musom . nije vrijedan paznje nikoga