Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
544,000 USD neto je oko 350-360.000 USD neto, toliko moze da zaradi u bilo kojoj ozbiljnijoj evropskoj kosarkaskoj ligi (toliko moze da uzme i u ABA ligi, plus sto mu ovdje placaju smjestaj, hranu i auto)
544K bruto je oko 360K neto
@akademskigradjanin3 325.000 dolara za samo tri tekme moze da sanja svaki igrac u ABA
Vjerujte da u evropi dosta bolje neki zaradjuju od prosjeka nba igraca
Bas i nije jer teoretska prosjecna plata je 6.2 miliona dolara bruto sto je negdje oko 3.6 miliona dolara neto, medjutim taj prosjek je izvadjen tako sto u klubu imas par igraca sa po platama iznad 30M$, par oko 10, a ostalih 10 igraca imaju duplo manje ispod prosjeka. Bjelica i Marjanovic imaju po 7M bruto, to je oko 4.1M$ neto, ne vjerujem da bi u Evroligi dobili i pola od toga
@akademskigradjanin3 Ja ne znam nijednog igrača u Evropi koji ima 3.5M bruto osim možda Shveda.
Sad će on u Efes ili Maca i za 7 miliona $
Debil i los menadzer, porazavajuca kombinacija.
Joj jedan on sad, nema gdje raditi. Hoće li biti uskoro na klixu neke donacije putem SMS da se donira 23-godišnjem beku :)))
Ne možeš se s rogatim bosti.