Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
magla nema nikakve veze sa survavanjem. neće da objave istinu
Ljudi nisu našli crnu kutiju, kako je moguće da prave ovakav video ? Ovo su samo nagađanja.
Snimak iz kontrolnog tornja?
@Vino prema FAA propisama, helikopteri ne moraju imati FDR, tako da ni ovaj nije imao. Video je svakako uradjen prema svjedocenjima ocevidaca. Finalni rezultati NTSB-a se vjerovatno nece objaviti prije sljedece godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam kontao da se zabio u brdo zbog loše vidljivosti ali ovo izgleda ko da je ili umro u sred leta il ih namjerno sve pobio. Bukvalno zaronio dole u pod
Da nije pilot umro za komandom. Moze biti i to da ga je strefilo
@HazariSuZlo Upravo tako, ako je Ok video onda bi se moglo zakljuciti po naglom padu helikoptera da se moglo desiti samo dvije stvari. Ili je namjerno oboren ili se pilotu nešto desilo prilikom vožnje. A prije da je ovo drugo, jer ko bi samo tako sebi uzeo život. Mada opet ima svakakvih ljudi.
apsurd.... mogo je fino reći, ne znam, ne može, hocu nazad... međutim, ispao bi "nesposoban" pred gazdom.... ali bi bio živ.....