Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidite skoro je bila godisnjica mom ocu. Bio je vise nego dobar borac u ratu. Niko ga se nije sjetio osim nas najblizih.
Ko se jos u Sarajevu sjeca stare raje? Kada je Dino igrao, vecina ih nije ni znala gdje je Sarajevo. Dino, legendo, raja te nece nikada zaboraviti!
Svaka čast, bio je igračina i lijepo je sjetiti ga se. Ali realno, ova zemlja se ne sjeća ni onih koji su živote dali da je odbrane, a kako će se sjetiti jednog košarkaša?
Veliki covjek i kosarkas Dino Bilalovic je pored nastupa u KK Bosna svoju kosarkasku karieru zapoceo u rodnom Trebinju i KK Leotar. Bio je u generaciji vrhunskih znalaca kao sto su: Durakovic, Savovic, Arnautovic, Anicic. Imao sam srecu da upoznam i druzim se sa velikim covjekom i izvanserijskim strelcom koi je nazalost preminuo u 33 godini, Mirkom Anicicem. Tako sam jedne prilike upoznao Bilalovica. Rahmet i pokoj dusi za ove dobre ljude .
Sto ga Hadzija Dino nije posjetio danas ,.... ublehator i manipulator.
Kako se Konjakovic nije sjetio...
Pa dobro brate zao mi je svih ljudi koji rano odu al u nas svaki dan mozes zaliti nekog ,zivot ide dalje netreba zaboraviti al se nemora davati sve u medije
Realno, bavio sam se kosarkom 13 godina, jeste da sam 91 godište ali nikada nisam čuo za čovjeka . Pa prvi vi mediji niste napisali nista o čovjeku i sada nesto kao pricate
@stopNacionalizmu dokaz za to je i da je ovo prvi clanak o ovom covjeku opste
Ako si se bavio kosarkom toliko dugo, posebno u Sarajevu, a nisi cuo za ovog covjeka nije ni cudo sto se vise ne bavis kosarkom..
KS BiH mora voditi racuna o ovakvim stvarima. Trebali bi se sjecati i na dostojanstven nacin obiljeziti godisnjice. Ne smiju se zaboraviti bivsi igraci poput Markovica, Firica, Avdica, Mrsica, Mujezinovica, Opacka itd.
El fatiha!
el fatiha. ... ljudina.. imao sam čast da ga lično poznajem