Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jusufcic govorio neki dan lebronu da je placljivko a lebron zabi 51 sinoc sto ovaj coban nece nikad u zivotu
neces ni ti cobane...
da li se za triple double mora imati minimalno 20 poena ili zivim u zabludi?
@BrainBubbles moras ima po 10 u 3 kategorije tipa 10 poena 10 asistencija 10 blokada
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Frilissa.ga
Juka igra samo tako
Samo je Rudy pojeo koš...
Pa da. U jednoj utakmici jedna ekipa obično pokuša 100 do 120 puta šutati na koš. Dakle u jednoj utakmici najmanje 200 napadačkih akcija se odigra. Sinoć je sporija noć u NBA bila, pa je odigrano samo 5 utakmica. Dakle, najmanje 1000 poteza najboljih svjetskih košarkaša. I od tih svih, Nurkićev potez je sedmi najbolji!
Šteta za ove dvije asistencije, ali biće triple-double kadli tadli.
zvjerka💪💪💪
Gledo sam prvo poluvrijeme, Nurkic odlican. U napadu dobra pikenrol igra sa bekovima, sinoc dosta asistiro, ne trosi puno lopti. Howard totalno nemocan pored Nurkica i naprijed i nazad. Americki spikeri ga hvale samo tako.