Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brazzers
Nerviraju me naslovi tipa "Nurkić sjajan, Portland izgubio" ili "Džeko pokazao svjetsku klasu u porazu Rome".. itd itd. U timskim sportovima po meni nitko, pa ni ova dva nasumična primjera, ne može biti sjajan dok im tim gubi jer se radi o KOLEKTIVnim sportovima..
Štaš, nije svaki dan Bajram. Biće to sve super. Bravo.
nba od prije 20-30 godina i danas je nebo i zemlja,centara vise nema ,ostaki su samo pucaci,tesko sranje od kosarke nema vis emuske igre,koje bolji u tricama taj dobija
@potocari a sudije su katastrofa, bolje sudije prije bile a nisu imali replay. Sinoc su im sudije uzele pobjedu jer je morris izasao prije suta.
Koji je cirkus ovaj Nba do plejofa. Koliko se fol desi preokreta da jedni vode 20-30 razlike i izgube na kraju. Ili gube 15 razlike 50 secundi do kraja a trener trazi time out. Al jbga,lova.
Imao je problem se greškama osobnim tako da nije toliko igrao...ali smiješno kako izgubiše
@Bender Rodriguez S produzetkom su se igrale 53 minute, tako da je 28 malo za startera.